Hermès sandaler recension: läs innan du köper!

Hermes sandaler sverige

Hermès Oran sandaler är vackert designade tofflor som passar perfekt för dig som uppskattar lyx och kvalitet. Denna modell har blivit väldigt populär på grund av sin klassiska, eleganta och tidlösa design. Sandalen är tillverkad av de fint mjukt läder och en kraftfull sula. Du som funderar på att köpa Hermès sandaler har säkert många frågor innan du slår till? Låt mig svara på några av dem i denna recension.

Vad gör Hermès sandaler så populära

Hermès är ett lyxmärke och exempelvis en Birkin bag kostar väldigt mycket pengar, och är svår att få tag på, så att köpa accessoarer och skor av märket kan vara ett sätt att få en del av lyxen men till ett betydligt lägre pris än en väska.

Hermès sandaler av modellen “Oran” har blivit så populära de senaste åren för att de är enkla i designen men samtidigt lyxiga. Skon har det ikoniska “H:et” utskuret, vilket bildar själva kappan på skon.

Var kan man köpa Hermès tofflor?

Du kan köpa Hermès sandaler och andra produkter från märket online eller i butik.

Hermès Sverige butik

Hermès butik i Sverige finns i Stockholm, närmare bestämt på Nordiska Galleriet (NK). NK hittar du på adressen Hamngatan 18-20.

Är Hermès Oran sandaler bekväma?

Hermès Oran sandaler är inte de bekvämaste sandaler jag haft, men de är heller inte osköna. Det är viktigt att tänka på att dessa skor inte passar dig som har breda fötter, de är ganska smala i modellen. Jag skulle säga att jag har normal-breda fötter och de passar ok på mig. I och med att kappan på skorna är tillverkad av läder så töjs de ju med tiden.

Om du har breda fötter rekommenderar jag istället ett par sandaler med justerbara band.

Själva sulan är faktiskt väldigt skön, den är vadderad och formad för att ge utmärkt stöd och dämpning.

Sitter Oran Hermès sandaler kvar på plats?

Jag brukar sällan köpa sandaler som inte har någon bakkappa och anledningen till det är att jag tycker att skor brukar glida av när de inte har det. Det beror ofta på att fötterna blivit svettiga och att sandalerna töjts ut. Jag tycker inte att mina Oran sandaler glider av, i alla fall inte än.

Skaver Hermès tofflor?

Ja, jag tycker att de skaver precis som alla andra skor. Tyvärr har jag ganska känsliga fötter och jag får ofta skavsår innan jag gått in ett par skor. Det blir mycket skavsårsplåster för min del. Jag tycker alltså inte att Hermès sandaler skaver mer än andra skor.

Vad kostar Hermes sandaler?

Priset för Hermes sandaler har gått upp mycket senaste året, i somras när jag köpte mina låg de på 5100 kr i Sverige men nu har priset gått upp till 6400 kr!

Är Hermes skor värda sitt pris?

Att lägga 6400 kr på ett par sandaler kan tyckas galet, andra skor kostar ofta mer än så hos Hermès, men om du verkligen gillar lyx och mode är detta ett bra köp. Om du dessutom använder dina sandaler försiktigt har de ett fantastiskt andrahandsvärde!

Så ja de är värda sitt pris för vissa personer, för andra inte. Jag är nöjd med mitt köp och ångrar det inte!

Varför köpa Hermès tofflor?

Här är några anledningar till att köpa Hermès tofflor:

  1. De är ett enkelt sätt att lyfta en alldaglig outfit till en chic sådan.
  2. Färgerna på tofflorna är neutrala vilket gör att skorna passar till allt. Matcha med en mängd olika outfits och stilar.
  3. Det är ett perfekt sätt att få en del av lyxmärket Hermès utan att spendera 100 000-tals kronor.
  4. Kan kläs upp eller ner beroende på tillfälle. Ha med sandalerna på semestern eller låt dem vara en del av din look en sommarutekväll.

Slutsatser

Sammanfattningsvis är Hermès Oran sandalerna ett toppval som garanterat kommer imponera på dina modemedvetna kompisar. Oavsett om du letar efter en bekväm, chic toffel för vardagsbruk eller en speciell tillställning är Oran ett fantastiskt val som du inte kommer ångra. Det har i alla fall inte jag gjort!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *